InicioNotas de prensaTAVOLA, ARTE Y DECORACIÓN impulsa el seu creixement amb noves inversions i...

TAVOLA, ARTE Y DECORACIÓN impulsa el seu creixement amb noves inversions i manté la seva col·laboració amb CEDEC

Publicada el

TAVOLA treballa per a les principals marques del mercat de la cosmètica de luxe, a les quals ofereix les solucions necessàries per a la seva promoció en el punt de venda, assessorant-les per a complir els seus objectius de màrqueting amb dissenys i produccions dutes a terme seguint les últimes tendències del mercat.

Emmarcat en el seu pla director per a aquest 2022, TAVOLA, ARTE Y DECORACIÓN, S.L. ha realitzat importants inversions amb l’objectiu de millorar la seva línia de producció, incorporant al seu parc de maquinària actual una nova fresadora- pantògraf HÄRNNETT de control numèric, podent realitzar rebaixis en superfícies de gran precisió. A més, l’empresa ha adquirit una rectificadora BERMAQ que li permet realitzar acabats polits amb la major qualitat del mercat.

Totes aquestes inversions estan encaminades a oferir un servei més complet als seus clients, millorant el nivell d’acabat dels seus projectes i podent oferir, gràcies a aquestes adquisicions, un producte final de gran qualitat, en terminis de lliurament més curts i a preus molt competitius.

TAVOLA, ARTE Y DECORACIÓN, S.L. porta col·laborant, des de l’any 2015, en el desenvolupament de projectes centrats en la millora de l’Estructura Organitzativa, el Control de Gestió i la Planificació Estratègica i Operativa de l’empresa amb amb CEDEC, Consultoria d’Organització Estratègica d’Empreses líder a Europa en gestió, direcció i organització per a empreses des de 1965.

La finalitat de CEDEC és posar a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que resultin més eficients, optimitzant els seus resultats empresarials i treballant junts cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial. El seu factor diferencial resideix en la seva contrastada metodologia de treball. CEDEC treballa amb i per als empresaris amb l’objectiu d’implementar de manera efectiva una gestió professional i actualitzada a través de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Present França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia i, des de 1971, a Espanya, amb oficines a Barcelona i Madrid, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 150 de les quals a Espanya. CEDEC és membre de la AEC, l’Associació Espanyola d’Empreses de Consultoria.

El treball i la consolidació de CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica empresarial, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades en les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://www.cedec.es/opiniones, així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Valora esta noticia

0 / 5

Your page rank:

Últimas noticias

Las mejores televisiones

A continuación te ofrecemos una selección de las mejores televisiones:

The Simple Rent alcanza su franquicia 150

Este mes de junio la red de franquicias inmobiliarias online The Simple Rent vuelve...

IMF CAPITOL proyecta en Valencia un innovador centro de 8.000 m2 para la nueva FP que demandan las empresas

El espacio será un referente a nivel nacional por sus características e impartirá alguno...

Los Diálogos de Urbanismo y Territorio del COACM han llegado a Albacete

La Agrupación de Arquitectos Urbanistas de Castilla-La Mancha (AAU-CLM), perteneciente al Colegio Oficial de...

Más noticias

Las mejores televisiones

A continuación te ofrecemos una selección de las mejores televisiones:

The Simple Rent alcanza su franquicia 150

Este mes de junio la red de franquicias inmobiliarias online The Simple Rent vuelve...

IMF CAPITOL proyecta en Valencia un innovador centro de 8.000 m2 para la nueva FP que demandan las empresas

El espacio será un referente a nivel nacional por sus características e impartirá alguno...
deNoticias de Negocios Queremos enviarte notificaciones con nuestras noticias más importantes.
Dismiss
Allow Notifications